Resultats de la cerca frase exacta: 46

Diccionari castellà-català
11. hojaldre (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m pasta fullada (o de full, o de fulls). Pastel de hojaldre, pastís de pasta fullada.  [...]
12. buñuelo (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [pasta] bunyol. 2 fig i fam [chapuza] bunyol, nyap. 3 buñuelo de viento bunyol de vent.  [...]
13. guita (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [cuerda delgada] cordill m. 2 fam [dinero] pasta, calé m (o calés m pl), panís m.  [...]
14. canelón (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 constr [canalón] canaló. 2 [carámbano] caramell. 3 [pasamanería] canonet. 4 amer [rizo] tirabuixó. 5 pl [pasta alimenticia] canelons.  [...]
15. hojaldrado (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-da adj fullat -ada, de full (o fulls). Pasta hojaldrada, pasta fullada (o de full, o de fulls).  [...]
16. macarrón (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 gastr [pastel] ametllat. 2 gastr [pasta] macarró. Macarrones a la italiana, macarrons a la italiana. 3 mar macarró.  [...]
17. canalón (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 constr [de alero] canaló, canal f. 2 constr [cañería] baixant. 3 [sombrero] capell de teula. 4 pl [de pasta] canelons.  [...]
18. estrujamiento (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [sacando el jugo] espremuda f, premuda f. 2 [arrugando] masegament, masegada f, rebregament, rebregada f. 3 [de pasta, ropa] maurada f.  [...]
19. hojaldrar (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
v tr fer pasta fullada.  [...]
20. patay (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m amer pasta de garrofes f.  [...]
Pàgines  2 / 5 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>